Data, Prijzen & Route

19 maart, 2007

Data 
Het huisje in Podbanske is alleen maar bereikbaar met de auto in de periode van ongeveer half april tot eind oktober. In de winter is het huisje in principe ook te huur, maar dan moet de auto voor de veiligheid bij een verderop gelegen hotel geparkeerd worden, waar een bewaakte parkeerplaats is.

Prijzen
Het huren van dit mooie huisje kost 30 euro per nacht ongeacht het aantal mensen. Er wordt afgerekend met de heer J. Beharka op de eerste dag van de periode dat men er is.

Route
Allereerst is het aan te raden gebruik te maken van de reisinformatie van de ANWB.
Er leiden vele wegen naar Slowakije! U kunt via Duitsland en Oostenrijk , via Duitsland en Tsjechie, maar ook via Duitsland en Polen rijden. Vanaf Trencin rijdt u van Zilina, Martin, Ruzomberok naar Liptovsky Mikulas.
U rijdt door tot voorbij Liptovsky Mikulas. Een van de volgende afslagen is de afslag Liptovsky Hradok en Podbanske.
U houdt Liptovsky Hradok aan, passeert nog een plaatsje dat Liptovsky Peter heet en rijdt over een brug. U vervolgt de weg totdat u links na een paar honderd meter een geel tankstation ziet. Daar parkeert u en belt u het nummer van de heer Jaro Beharka, eigenaar van de chata. Hij komt dan naar u toe en brengt u naar de chata.

Telefoonnummer van de dhr. J. Beharka ( als u met met uw Nederlandse mobiele telefoon belt) is:

00421-445221576

Project-Id-Version: WordPress 2.0 Report-Msgid-Bugs-To: POT-Creation-Date: 2005-02-15 10:33-0600 PO-Revision-Date: 2007-01-29 10:59+0100 Last-Translator: Michel Klijmij Language-Team: Dutch MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit Plural-Forms: nplurals=2; plural=(n != 1);